website templates

NATURECO Slovenija predstavlja novo grafično podobo ekoloških sredstev za čiščenje vašega doma. Poleg novega grafične podobe smo NATURECO ECOSS FREE in ONE dodali še dva nova proizvoda. Predstavljamo vam ECOSS SANITAR in ECOSS TOILET.

NATURECO Slovenija je edini proizvajalec popolnoma varnih čistilnih sredstev za vaš dom. V naših izdelkih ne uporabimo niti ene nevarne kemikalije ali snovi, ki bi imela vpliv na človeka ali okolje. Tako ostajamo zvesti naši zavezi, proizvajati resnično kvalitetne izdelke.

Sledite napši spletni strani in socialnim omrežjem, kjer bomo podrobno predstavili še oba nova proizvoda.
                                                                                   Ekipa NATURECO Slovenija

Mobirise

14. Januarja 2021 je bila opravljena registracija NATURECO, Proizvodnja ekoloških čistil. S tem je NATURECO dobil status pravne osebe in začel s poslovanjem. 

NATURECO je dobil tudi novo grafično podobo. Spremljajte nas na vseh socialnih omrežjih. 
Za vas smo pripravili veliko novih presenečenj.

Ekipa Natureco Slovenija. 

Mobirise

NATURECO - naravno ekološko / natural ecological

ECOSS - ekološka super sol / ecological super salt

NATURECO ECOSS je nova blagovna znamka popolnoma naravnih pralnih in čistilnih sredstev. Z razvojem smo dobili popolnoma varno ljudem in okolju linijo izdelkov. Izdelki so primerni za ročno ali strojno pomivanje posode, čiščenje kopalnic in površin v kuhinji. Zaradi svoje naravne sestave je popolnoma varen za uporabo.  Uporabljajo ga vegani, mamice z majhnimi otroci, laboratoriji, ekološko osveščeni in vsi, ki jim pomeni zdrav življenjski slog ter ohranjanje narave bistvenega pomena. 

Mnogi so že izbrali naše izdelke. Postali so del naše družine. Postanite to tudi vi.

Naslov

Šaleška cesta 2A 
SI-3320 Velenje
Slovenija